Recepten
Rawfood
Superfoods


Links
In de media
Wie ben ik
Reacties van patienten


Mijn naam is Simone van der Heide. Ik ben geboren in Zuid-Limburg en na een aantal jaren in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu in het mooie Beek. Ik dacht altijd dat ik er wel een gezonde levensstijl op nahield, was nooit ziek en voelde me over het algemeen wel goed! Tot ik op een gegeven moment last kreeg van mijn darmen. Een spastische darm zei de dokter. Leer er maar mee leven en doe wat aan je stress, ga maar aan yoga doen. Helaas was het hier niet mee opgelost. En in de wereld van vandaag, waar stress eigenlijk heel gewoon is, dus ook niet echt heel gemakkelijk! Gelukkig leg ik me niet snel ergens bij neer en zo besloot ik om op zoek te gaan naar mijn eigen genezing.


Ik belandde in het alternatieve gezondheidscircuit. Daar bleek dat ik ook een aantal voedselallergieen en een candida-infectie had. Het blijkt dat deze verschijnselen vaak naast elkaar voorkomen. Na een aantal kuurtjes van natuurlijke preparaten en een vrij streng dieet begon ik verbetering te zien. Inmiddels had ik elke natuurwinkel in Amsterdam wel gezien en veel verschillende voedingsmiddelen geprobeerd en etiketten gelezen. Eigenlijk vond ik dit wel een leuke bezigheid en ik begon mij steeds meer in voeding, voedingssupplementen en hun heilzame werking te verdiepen. Ik volgde een aantal cursussen op het gebied van de orthomoleculaire voedingstherapie en verdiepte mij in het helpen van mensen met overgewicht, omdat dit een steeds groter probleem is in onze maatschappij. Vooral de jeugd heeft het moeilijk en met al dat lekkers op elke straathoek is dat natuurlijk ook niet zo heel gek.


Naast het geven van voedingsadvies werk ik ook met het NES systeem. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende klachten verholpen worden. Voor meer info kijkt u onder het kopje NES therpie.


Mijn praktijk is gevestigd in Beek, maar ik werk ook nog af en toe in Amsterdam en Landgraaf. Kijk voor het juiste adres bij het kopje praktijkadres.
   
 www.gezondheids-coach.nl Simone van der Heide 2008 Developed by: www.dalmau.nl